Onze winkel

We zijn volop bezig, achter de schermen, met onze toekomstplannen. Hieronder ziet u het fragment van RTL7 ‘Ondernemen doen we Zo’.

Spaarsysteem

Heeft u al een spaarkaart bij ons?

Bij elke € 12,50 krijgt u 1 punt. Bij 25 punten kunt u € 10 inleveren, maar u kunt ook doorsparen tot de 100 punten en dan heeft u maar liefst € 50 korting.

De spaarpunten blijven onbeperkt geldig.

Tevens zijn wij begonnen met de verbouwing!

Gedurende deze periode spaart u voor extra punten! Bij elke €25 krijgt u een stempel, een volle kaart is maar liefst €25 waard! Deze kunt u verzilveren tijdens de openingsperiode!

Cadeaubon

U kunt bij ons terecht voor cadeaubonnen naar elk gewenst bedrag. Deze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.

Een Fashioncheque ontvangen? Ook deze kunt u bij ons verzilveren!

Onze medewerkers

Mijn naam is Jeanet ter Avest, ik heb Dokado in 1997 samen met Ernst ter Avest overgenomen. Ik was toen zo´n 5 jaar zelfstandig, met mijn 20e jaar een jonge zelfstandig onderneemster. Ik heb Dokado telkens met een natuurlijke passie uitgebreid, met een ruime collectie en een enthousiast team, zoals we nu zijn. Erg leuk dat zo´n brede doelgroep bij Dokado slaagt. Ik draag zelf het liefst een beetje stoer met een wat fijnere mix. Het hoeft van mij niet te precies, waardoor het een verrassend geheel wordt. Ik vind het heerlijk om de klant wat uit te dagen en de vele mogelijkheden die de collectie telkens weer biedt te proberen. Waardoor de klanten met verrassende aankopen de winkel tevreden verlaten. In mijn vrije tijd loop ik graag een rondje hard en vind ik het heerlijk om in de tuin lekker aan te rommelen. Met mijn zoons op pad hoort ook zeker onder de categorie, hobby´s van mij. Tevens de etentjes met mijn vriendinnen, die we nu eigenlijk te weinig doen.Lekker op de bank met een joggingbroek en shirt, en een eigen gemaakte koffie-verkeerd is mijn guiltypleasure.

Mijn naam is Ernst ter Avest, ik ben 32 jaar geleden als marktkoopman begonnen. In 1997 heb ik samen met Jeanet Dokado overgenomen. Ondernemerschap is voor mij een manier van leven, ik kan mij niks leukers voorstellen dan met een team van mensen die bij ons werken, elke dag inspiratie geven en lekker tegen de stroom in te kunnen zwemmen. Ik vind het fantastisch dat ik kleine kinderen, die ik vroeger binnen zag komen met hun moeder, nu zelf als ouders kan bedienen. Mijn streven is om iets achter te laten en om een stabiele factor te zijn voor de volgende generatie. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek fietser en zeiler, en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn kinderen te besteden.

Mijn naam is Natalie Pierik, en ik ben in 1997 begonnen bij Dokado. Eerst full time en later part time. Ik vind het leuk om iemand helemaal aan te kleden van top tot teen. Als men dan blij de winkel verlaat is mijn dag weer goed. Ik hou zelf van een sportieve stijl, liefst met een jasje of vest. Ik kook graag en vind het heerlijk om met vrienden en familie lekker te eten en te borrelen. Minstens 1 keer in de maand ga ik uit met mijn vriendinnen. Verder hou ik van wandelen, sporten, uit eten gaan en lekker een avondje naar de bios of theater. Daar krijg ik weer nieuwe energie van!

Mijn naam is Janet Flierman en ik ben inmiddels al bijna 20 jaar in dienst bij Dokado. Ik ben begonnen als fulltimer. Toen mijn zoon geboren is ben ik parttime gaan werken. Ik houd erg van kleding die een tikkeltje stoer, maar toch vrouwelijk is. Het leukste aan dit werk is om mooie combinaties bij elkaar te zoeken wat uiteindelijk ook nog bij de klant past zodat ze met een blij en goed gevoel de winkel verlaten. Ik vind het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn 2 lieve kindjes en ook om gezellig met vrienden een hapje te eten of gezellig te borrelen. Als ontspanning vind ik het heerlijk om een heel stuk te lopen. Mijn quilty pleasure is zeker chocolade!!!

Mijn naam is Ilona Kropman, sinds April 2010 ben ik fulltime aan het werk bij Dokado. Ik kan me in alle stijlen eigenlijk wel goed vinden, het is net in welke bui ik ben, ik vind het leuk om me in een strak jurkje te hijsen met hoge hakken, maar meestal draag ik een skinny jeans met sneakers en daarop een fijne blouse. Het leukste aan in de winkel staan vind ik het uitdagen van de klant door eens iets anders dan anders te adviseren, de mode is tenslotte continue vernieuwend. Als de klant uiteindelijk tevreden de winkel verlaat, ben ik dat ook! In mijn vrije tijd kan ik eigenlijk slecht stil zitten, ik besteed graag tijd aan het stijlen van ons huis, afspreken met vrienden en daarnaast speel ik graag een potje waterpolo. Mijn guilty pleasure is dan ook in een lekkere slobbertrui en joggingbroek op de bank hangen en series kijken met mijn man.

Mijn naam is Anita Kottier en ik ben vanaf 1 september 2014 in dienst bij Dokado. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde afdeling, vind het een uitdaging om leuke kleding te combineren zodat onze klanten er blij van worden en dit dan ook uitstralen. Mijn eigen kledingstijl is dan ook zeer breed, ik houd van een chique jurkje met een hakje tot aan gescheurde spijkerbroek met blouse, sneaker of stoere hoge boots. Mijn hobby’s zijn het freubelen in ons nieuwe huis en tuin, met onze camper leuke plekjes ontdekken, Zumba en hardlopen. Mijn guilty pleasure is met een lekkere koffie en chocolade te genieten van alles wat ik heb.

Mijn naam is Marloes Warnshuis. Ik ben in April 2016 begonnen als stagiaire bij Dokado en werk hier nu al 2 jaar. Qua stijl vind ik eigenlijk heel veel leuk. Het liefst draag ik een skinny jeans met een blouse en leuke sneakers of bikerboots. Wat ik het leukst vind aan werken bij Dokado is de klanten een tevreden en blij gevoel geven. Je ziet de klant met een glimlach de winkel verlaten, dat is waar je het voor doet! Mijn hobby’s zijn skiën en samen met mijn vriend of vriendinnen leuke uitstapjes maken. Mijn guilty pleasure is op de bank een kop thee drinken en ondertussen social media afstruinen.

Hoi! Mijn naam is Laura Jager, ik ben vanaf 1 september 2014 in dienst. Mijn studie, Fashion and Textile Technology, sluit goed aan bij mijn werk. Op mijn opleiding leer ik veel over de verschillende productiemethoden van weefsels en breisels, het is dan erg leuk om dit in verschillende kledingitems uit de winkel terug te zien. Ik vind het leuk om een mode item te combineren met bijvoorbeeld een simpele broek. Wat voor mij het werken bij DoKado erg leuk maakt is dat je iedere klant op zijn eigen manier helpt en advies geeft. Mijn hobby’s zijn sporten, creatief bezig zijn en gezellig met vrienden afspreken. Een quilty pleasure van mij is om op een welverdiende vrije dag lekker te netflixen.